Survey: “Sulit cari hedge fund yang bagus”

Membaca artikel di bawah, saya jadi mikir-mikir: orang-orang yg sudah pernah investasi di hedge fund saja bilang kalau hedge fund itu sulit dimengerti. Apalagi untuk yang belum pernah berkaitan sama sekali. Hmm… kira-kira tulisan-tulisan saya di sini bisa dimengerti gak yah?

A Good Hedge Fund Is Hard To Find, Say Rich

April 2007

Hedge Fund Daily

Take it from the wealthy: A good hedge fund is hard to find. That’s the assessment of more than three-quarters of those polled who have investable assets of more than $5 million, according to U.S. Trust’s 2007 Survey of Affluent Americans. More than half of the well-heeled (55%) say hedge funds are very good at delivering a healthy return on investments, while 51% view hedge funds as a way of reducing portfolio risk. The poll found, however, that 77% of respondents claim it’s difficult to investigate hedge funds, while 76% say it’s just plain hard to identify a good one. “The findings reveal that there is still a limited understanding of hedge funds and other sophisticated products, even among Americans wealthiest households,” said Frances Aldrich Sevilla-Sacasa, president of CEO of U.S. Trust. “More important, they also highlight the need for continued investor education around alternative investment vehicles and the importance of having unbiased advice.” The study also found that the ultra wealthy – those with at least $25 million in investable assets – allocate three times as much of their portfolio to hedge funds than their poorer, merely rich peers: 6% vs. 2%. In more general results, 45% of respondents said their portfolios performance met their expectations, while 40% said it exceeded their goals. More than eight out of 10 (84%) responded that their personal wealth came from their own hard work.

Pos ini dipublikasikan di HEDGE FUNDS. Tandai permalink.

6 Balasan ke Survey: “Sulit cari hedge fund yang bagus”

  1. Hardono Arifanto berkata:

    Jangan Menyerah Pantang Mundur….

    Anggap aja kamu mencoba meyakinkan para investor yang bakal ngasih fund mereka(* blom punya duit, Har. Ntar kalo ada duit pasti diinvest😛 *) utk kamu manage =)

    So keep writing, asked for feedbacks, contemplate with it and write a new, better article =)

  2. Bahar berkata:

    Iyo2. Bukannya mau mundur, tapi mau tau feedback aja apa mudah dimengerti.😀

    Satu masalahnya nih, banyak istilah-istilah yang aku sendiri gak tau apa ada bahasa Indonesia-nya. Makanya tak coba memperkenalkan istilahnya satu-satu dulu.

    Tujuannya nulis, kalau sekarang sih, buat sharing dan mengorganisir apa yang di kepala aja. Pertanyaan2nya membuatku harus lebih tahu tentang dunia ini.😉

  3. Aussie berkata:

    Hmm… finance memang banyak istilah2 industri yang gak familiar buat banyak orang, jadi memang agak ssuah buat menjelaskannya. Tapi artikel yang tentang hedging pecel kayaknya bisa memberi gambaran yang mudah dimengerti khalayak non-finance. Maju terus bang…

    Mungkin strategi2 hedge fund itu susah dimengerti, soalnya kalo mudah dimengerti jadi mudah ditiru banyak orang dan profit-making opportunitynya jadi berkurang😛.

  4. Bahar berkata:

    Hehehe… Iya, banyak istilah yang gak begitu mudah buat menjelaskannya.

    Thanks buat supportnya. Maju teruus.😀

  5. Hedge Fund news berkata:

    I like the news, even know I have just read the news now, I became interested to know what is a Hedge fund and what it really means.

  6. T Gunawan berkata:

    Apa sih bahasa Indonesianya hedge fund? Saya ingin sekali tahu untuk perluan penerjemahan; di kamus tidak ada. Terima kasih sebelumnya.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s